top of page

Group

Public·1617 members

Καλημέρα στην παρέα. Τις προάλλες συζητούσαμε με φίλους για ξένες στοιχηματικές και θυμήθηκα τη δική μου πρώτη εμπειρία. Είχα φτιάξει λογαριασμό σε μία πλατφόρμα πριν αρκετούς μήνες, αλλά μετά από λίγες ημέρες σταμάτησα να ασχολούμαι γιατί μου φάνηκαν πολλά πράγματα διαφορετικά από όσα είχα συνηθίσει. Πρόσφατα αποφάσισα να ρίξω άλλη μία ματιά στο θέμα και ψάχνοντας βρήκα και το ξένες στοιχηματικές εταιρείες με κάποιες γενικές πληροφορίες που μου έλυσαν αρκετές απορίες. Εσείς όταν ξεκινήσατε χρειαστήκατε χρόνο για να εξοικειωθείτε ή σας φάνηκαν όλα αρκετά ξεκάθαρα από την αρχή;

7 Views

Μου αρέσουν τέτοιες συζητήσεις γιατί μου θυμίζουν πόσο διαφορετικά αντιδρά ο καθένας σε κάτι καινούριο. Εγώ το έχω πάθει πολλές φορές με διάφορες εφαρμογές και online υπηρεσίες. Την πρώτη μέρα μου φαίνονται περίπλοκες και μετά από λίγο καιρό αναρωτιέμαι γιατί είχα δυσκολευτεί τόσο. Νομίζω ότι σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι το ίδιο το σύστημα που είναι δύσκολο, αλλά το γεγονός ότι χρειάζεται λίγο χρόνο μέχρι να συνηθίσεις τον τρόπο που λειτουργεί.

Members

bottom of page